Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

1.500 - 3.000

Posted on

2015-03-16 22:45:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Projekt- Kontrolleret Miljø Landbrug Integreret Regulator

Jeg har arbejdet med en elektrisk ingeniør, som har specialiseret sig i integrerede regulatorer for at udvikle en Arduino baseret miljømæssig regulator til dyrkning af indendørs grøntsager.

Et PCB interface er blevet designet og testet for at tillade forbindelse af sensorer, ventilatorer, pumper, lys. varmeapparater og kontrollere elektriske udtag.

For nylig er det blevet bragt til min opmærksomhed, at det er muligt at styre en Arduino via USB fra en Windows-pc ved hjælp af Visual Basic.

Jeg ønsker at give brugeren en touch screen brugerflade med en 8 "Windows tablet, der kører Windows 8.1.

Jeg vil også gerne vide, om det er muligt at et open-source VB program kan installeres på en 8" Windows tablet, der kører Windows 8.1, og bruge mikro usb til at styre Arduino.

Tabletten vil blive gift permanent til kontrolleret miljø struktur/kabinet. Hovedsageligt fungere som et højkvalitets touchscreen interface.

Jeg har behov for hurtigt at få et VB program til at fungere på en 8” tablet, hvilket vil gøre det muligt for mig at demonstrere at VB softwaren kan kontrollere lys, ventilatorer, pumper, magnetventiler, varmelegeme. Ligeledes overvåge temperatur, luftfugtighed, CO2, reservoirets væskeniveau, etc.

Arduino VB Lab er kodet i VB.NET, og giver brugerne mulighed for at lave brugerdefinerede kontrol interfaces til styring af Arduino fra pc'en. Brugere kan tilføje målere, knapper, billeder, etc, til en tom side og bruge knapperne til at styre noget, eller bruge oplysningerne der fremvises. Du er i stand til at logge alle sensor data ind i en SQL Server-database, og vælg et datointerval på graferne for at se forskellige tidsinterval for dataene.

Angiv et forslag, og bryd det op i to milepæle: milepæl 1 – Evaluer VB Lab og rådgiv omkring hvordan det kan bruges i mit program. Milepæl 2 – Giv et tilbud på at opsætte software og give anvisninger til hvordan man installerer, herunder SQL server.