Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

3.000 - 6.000

Posted on

2015-03-07 13:00:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Jeg søger en meget solid Affiliate Markedsføringsleder til min Handelskonto. Jeg søger en leder, som tidligere har arbejdet succesfuldt med Affiliate markedsføring. Jeg ønsker at få en meget solid og stærk start med min affiliate markedsføring ved at have gode affiliate partnere, og ligeledes tilføre noget fantastisk affiliate markedsføring til mine produkter. Vi udfører mit affiliate markedsføring ved brug af ShareASale, så det er et meget stærk netværk, som har mange marketingfolk og udgivere tilknyttet, og som virkelig kan gavne vores virksomhed. Baseret på vores erfaring, kan vi tilbyde en af de højeste provisionslønninger indenfor dette arbejdsområde, og bør derfor have meget gode mulighed for at få kvalitets partnere til at bruge vores program.

Affiliate Markedsføringslederne skal have færdigheder og kendskab til Affiliate markedet. Skal du have fuld kontrol over ShareASale platformen. Have forståelse for og planlægge hvordan vi rekrutterer højkvalitets partnere og super affiliates. Planlægge hvordan vi opnår vores salgsmål via Affiliate markedsføring. Løbende styre vores program og foretage forbedringer som kan øge salget.

Ansøg venligst ikke hvis du ikke forstår affiliate markedet eller har erfaring med dette. Jeg ønsker kun at arbejde sammen med en, som ved, hvordan man opnår et meget stort antal konsekvente salg ved hjælp af affiliates.

Jeg ønsker at gå i gang med dette hurtigst muligt. Vi har alt klargjort til at påbegynde markedsføringen, og ønsker et stærkt velfunderet samarbejde med dette. Prisen for kontrakten og slutdato er på nuværende tidspunkt bare udfyldt. Jeg vil forhandle vilkår med den rette kandidat, som kan fungere for os begge. Dette er et langsigtet samarbejde.