Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

800 - 1.500

Posted on

2015-02-06 06:40:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Hvad jeg har behov for: Jeg har allerede en WordPress hjemmeside online som fungerer, men jeg søger en til at designe den for mig. Jeg har billederne og indholdet som jeg ønsker at freelanceren skal tilføre til de relevante sider. Jeg ønsker kun en som kan få hjemmesiden til at fremstå MEGET professionelt og følge mine kvalitets standarder. Jeg har udviklet et detaljeret dokument med instruktioner. Alle med kendskab til WordPress kan uden problemer håndtere dette job.

Overblik: Det er en hjemmeside som sælger logoer, visitkort, og andre produkter relateret til grafisk design. Jeg ønsker ikke at hjemmesiden kommer til at ligne amazon eller ebay, * jeg ønsker at den er elegant, moderne, og den vigtigste side af hjemmesiden skal fremvise de 4 pakker jeg sælger. Bronze, Sølv, Guld, Platinum, sammen med en side af ydelser, portefølje, omkring os, etc.

Krav når du ender din ansøgning:
Skal have minimum 8 tidligere jobs.
Skal snakke engelsk på et nogenlunde niveau.
Skal have mindst 2 WordPress hjemmesider, som du har arbejdet på tidligere.

Jeg søger en som kan udvikle min nuværende WordPress hjemmeside (stadie 0, intet design endnu) til et lignende koncept som denne WordPress hjemmeside.

Jeg ønsker at jobbet er færdiggjort 25 dage efter, jobbet er blevet tildelt.
Husk, at oplysninger som du ikke forstår har jeg fuldt ud forklaret i et dokument.

For det første, jeg søger en som er i stand til at udføre dette job. Send mig venligst dit tilbud på dette job. Du skal tage i betragtning, at dette ikke er en hjemmeside, men en WordPress. Husk ligeledes at jeg har 100% af indholdet, du skal kun copy og paste det, reorganisere temaer etc. Dette job kan blive færdiggjort på en uge. Hvis du ikke opfylder mine krav, er du velkommen til at ignorere dette jobopslag.

Ønskede Kvalifikationer
WordPress