Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

1.500 - 3.000

Posted on

2015-02-24 01:05:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Freelancer søger som er i stand til at bringe en produkt hjemmeside med tilhørende webshop til live, og skal konstrueres i Wordpress.

En webshop (også en del af dette job) skal forbindes til hjemmesiden men hostes separat. Da der er mange restriktioner på grund af lovbestemmelser, ERP-program og bogføring, skal webshoppen være en wordpress + woocommerce (tysk marked) løsning.

Derudover skal jeg bruge en newsletter2go integration.

Denne første udgave bør udformes for ét produkt med tre forskellige former og tre eller fire små tilbehør. Brandets logo er allerede designet, navnet på produktet er ligeledes færdiggjort, tekst til hjemmesiden/produktbeskrivelsen leveres af mig. Udformningen af hjemmesiden (farver, ikoner, produkt grafik) er lavet af dig.

Jeg har brug for en Adobe Edge Animation for at vise hvordan produktet fungerer, en kort video (jeg vil give dig dette) skal vise produktet i brug.

Sidst, men ikke mindst, hjemmesiden skal være fuld responsiv på mobil, tablet og computer.

Vær meget opmærksom på størrelsen af de brugte filer og dele af hjemmesiden, hvor hurtigt disse elementer loader på forskellige netværks hastigheder, og hav tanke på brugerne og deres situation, såsom begrænsede dataplaner.