Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

1.500 - 3.000

Posted on

2015-03-27 09:35:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Hej, her er lidt oplysninger omkring projektet.

Jeg søger en komponent som kan skabe et originalt stykke musik til en kortfil jeg laver. (maksimalt længde på 5 minutter). Dog er det værd at bemærke, at filmen endnu ikke er lavet. Jeg ved at det lyder meget omvendt i forhold til hvordan tingene normalt bliver gjort, men det er sådan jeg laver dette projekt. Jeg skrev en fortælling, og jeg har allerede indspillet en voice over med en skuespiller. Derfor, når musikken er sat til stemmen, vil jeg så være i stand til enten at filme eller animere resten af filmen, og få den til at passe sammen med din musik og dialogen.

Fortæl mig endelig hvis dette lyder forvirrende, og jeg vil forklare yderligere omkring projektet.

Jeg har vedhæftet lyden som skuespilleren har indspillet, så du kan høre historien, og få en fornemmelse for den, og vurdere om dette er noget du er interesseret i at lave. Lydfilen er kun cirka 4 minutter, men selve filmen (med langsom musikalsk opbygning til intro og slutning, kan den vare 4:30 til 5 minutter).

Hvis jeg vælger dig til dette job, vil jeg give dig flere notater, og normalt foretrækker jeg at få et udkast til et par temaer og instrumentale ideer som vi kan kaste frem og tilbage, så vi kan få en fornemmelse af hvad som lyder godt, og hvilken stil vi kan stile os tilfreds med.

Jeg håber at der er en som kan lytte til dialogen, og derefter skrive hvad som falder dem ind, uden først at få det til at samspille med dialogens forskellige rytmer. I tror at musik som har et naturligt flow er bedre end musik som rammer hver rytme perfekt.

En anden vigtig ting er, at jeg søger en med stærke kompositions færdigheder, en som kan skabe et mindeværdigt tema. Filmens flow er som beskrevet. Starter langsomt og subtilt. Bygger langsomt op. Hovedpersonen taler om uskyld, at være ung igen, føle bange, men er i sidste ende meget håbefuld Slutningen bygger op til dette glædelige håb. Jeg leder efter noget smukt, følelsesmæssigt og bevægende.

Jeg søger ligeledes god lyd kvalitet og instrumentering. Det behøver ikke nødvendigvis at have en masse instrumenter. Cello? Strygere? Det er afhænger af temaet og hvordan det passer til historien.