Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

3.000 - 6.000

Posted on

2015-03-06 11:55:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Vi tilbyder en Hjemmeside Designer at designe en ny hjemmeside fra bunden.

Antal af hjemmesider/moduler: 4 til 6

Vi ønsker at få bygget et stort antal hjemmeside skabeloner, som alle har en speciel x-faktor.

Disse skabeloner skal bruges til at overbevise vores kunder til at bruge vores software til deres hjemmeside design.

Bemærk venligst at alle skabeloner skal bygges ved brug af vores hjemmeside design software.

Hvis du får jobbet, og designer en fremragende skabelon til os, ønsker vi at ansætte dig til at designe flere skabeloner til os på en løbende basis.

Vores software er meget enkelt og hurtigt at bruge, og tillader ligeledes at man tilføjer mange komplekse ydelser, såsom e-Handel, instant chat og meget mere, bogstaveligt talt med ét enkelt klik.

Som udgangspunkt opnås alt i vores software gennem ’1 klik’ et ’dobbeltklik’ på alt hvad man ser på siden. Hvilket betyder, at når man klikker på noget vil du se alle de mulige redigerbare muligheder for det bestemte valg man har foretaget.

Når du bygger skabelonen, skal du starte fra baggrunden, for eksempel hvor du kan tilføje medier eller farve til hele skærmen med et dobbeltklik på musen på baggrundsområdet "udenfor sidens bredde" du indstiller, og derefter tilføje de medier, du ønsker at tilføje eller give det den farve du ønsker.

Derudover, oven på selve baggrunden, er der mulighed for at tilføje flere baggrunde, og dermed give dig en flerlags baggrunds mulighed, og du kan opnå dette ved et dobbeltklik på på enten "overskrifts-området", den "krop området" eller "sidefods området" inden for den angivne siden bredde, og du kan derefter tilføje de ønskede medier og farver til din baggrund. Bemærk venligst at disse 3 baggrundsområder skal indstilles som enten ”side bredde” eller ”fuldskærms bredde”, hvilket vil strække sig på tværs af hele skærmens bredde og højde for hver specifikke område.

Når du har alle dine baggrunde på plads, skal man starte med at tilføje objekter såsom tekstbokse, former, billeder, slideshows, film, Google maps, kontaktformularer osv. hvor som helst du ønsker på siderne ved brug af træk og slip, så der er ingen CSS restriktioner.

Når hvert objekt bliver valgt; enten fra hvad vi tilbyder eller objekter du designer og uploader såsom knapper eller medier osv., kan manipuleres til ethvert andet objekt som i sin form, størrelse, grænser, farver, skrifttyper og så videre, går videre til derefter at redigere enkelte objekters "Indstillinger" ligesom overgange for genstande, postnummer til Google maps eller e-mail adresser til kontaktformularer, eller objekt URL-links eller sociale medier konto links og så videre.

Som udgangspunkt, når et objekt bliver valgt, tilbyder vores software de muligheder man skal bruge for at manipulere det.

Vores software er YDERST ekspansiv, men meget nemt at opsætte og bruge i sammenligning med andre professionelle systemer som er på markedet i dag.

Ønsker du at arbejde for os, bedes du venligt angive en pris for arbejdet, og bekræfte hvilken del af erhvervslivet du ønsker at designe en hjemmeside skabelon til, f.eks. til et advokatfirme eller revisionsfirma osv.