Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

Small project <800

Posted on

2015-03-17 23:50:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Jeg har en produktlinje af 17 håndlavede vegan sæber på Etsy. Min tidligere skribent svigtede mig (hun fik hendes konto suspenderet af en eller anden ukendt årsag), så jeg søger en som øjeblikkeligt kan samle op på hendes arbejde, og skrive Etsy produktbeskrivelser (cirka 200 ord) og skrive en beskrivelse på bagsiden af sæbe etiket for 1 nyt element + en oversigt til bryllupssæber.

Jeg kan give dig et link til min Etsy side gennem en privat samtale, så du kan få en fornemmelse af hvad som kræves (jeg ønsker ikke at offentliggøre det her da jeg ikke vil indekseres af søgemaskiner). Specifikke nøgleord (som jeg vil give dig) skal indarbejdes ind i Etsy beskrivelsen i de første 160 tegn. Derudover skal jeg bruge en cirka 20 ords beskrivelse til bagsiden af det nye produkts etiket. Dette skal være i overensstemmelse med informationen på Etsy annoncen.

VIGTIGT LÆS VENLIGST: forslag uden følgende oplysninger vil blive ignoreret. Angiv venligst din pris for at skrive Etsy notering for begge disse elementer, og etiketten for 1 ny post som en fast pris. Der vil være mere arbejde til rådighed for personen, der kan levere resultater hurtigt, professionelt, kreativt, og med lave omkostninger. Tak!