Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

 
 
 
 
Budget

3.000 - 6.000

Posted on

2015-03-11 17:20:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

En C++ Ingeniør/Udvikler kræves af min berømte klient, du skal have meget stærk erfaring med Algoritme design og implementering, data strukturer og interfaces.

Flydende brug af C++ i STL, templates, abstraktioner, og effektiv ressource behandling.

Omfattende ekspertise i at designe og implementere effektive algoritmer, datastrukturer og grænseflader (erfaring med refleksions type interfaces er et plus).

Solid kendskab til kombinatorisk optimering, i særdeleshed korteste sti problemer (f.eks. accelereret rute planlægnings skemaer, tidsafhængige korteste stier, multi-objective/pareto stier, robuste korteste stier).

Arbejdserfaring i fælles forskningsprojekter, i særdeleshed samarbejde med forskningsinstitutter med industrielle partnere.

Kendskab til Linux baseret udviklingsmiljø og værktøjer.


Kendskab til Shell (Per eller Pythin ville være et plus).

Fremragende kommunikations færdigheder og evnen til at arbejde sammen med arkitekter, udviklere, test ingeniører, produktledere, og andre medlemmer af teamet, samt eksterne partnere.

Vi tilbyder op til €1000 med henvisning til dette indlæg, hvis nogen kan referere en Algoritme Ingeniør/Udvikler til denne position, og vi fungerer ligeledes som den ansættende virksomhed.
Ønskede Færdigheder
C++